گروه زیارتی ریحانه کربلا

تور سوریه زمینی ارزان از تهران

تور سوریه زمینی و هوائی ارزان از تهران | تور سوریه اقساط

تور سوریه ارزان

شما در این صفحه میتوانید انواع تور سوریه را در تاریخ های متفاورت مشاهده بفرمایید.کشور سوریه بخشی از سرزمین کهن شام و از مراکز فرهنگی بسیار مهم دین اسلام به شمار می‌آید. در مکان های مختلف سوریه زیارتگاه‌هایی که خویشاوند اهل بیت پیامبر (ص) و اصحاب ائمه (ع) هستند،وجود دارد که وجود این زیارتگاه‌ها، سوریه را به یکی از کشور های زیارتی مهم شیعیان جهان تبدیل کرده است.

❇تمامی تورها بصورت اقساط نیز برقرار میباشد❇

🏨 هتل💰 قیمت📆 تاریخ☀️ مدت🌟 درجه – خدمات✈️ پرواز
نصراله (زینبیه )
5 دقیقه تا حرم
21.500.000 تومانرفت جمعه 1402/05/27
برگشت جمعه 1402/06/03
7شب اقامت
زیارت حرمین شریفین
گشت بازار / مسجد اموی / راس الحسین ع
مدیر و مداح کاروان
فولبرد (صبحانه ،ناهار، شام )
بیمه مسافرتی
کاسپین

خدمات تور سوریه زمینی ارزان از تهران|تور سوریه اقساط

  1. هزینه عوارض بامسافر می باشد
  2. هتل درالشام یا مشابه
  3. هتلها درجه یک میباشد
  4. اقامت هتل فولبرد سالاد بار غذا سلف سرویس
  5. پرواز اجنحه الشامی
  6. گشت زیارتی:حرم حضرت رقیه . بازار حمیدیه . مسجد جامع اموی . قبرستان باب الصغیر

اطلاعات ضروری قبل از سفر :

  1. اختلاف ساعت با ایران: 1/5- ساعت
  2. زبان رسمی: عربی 
  3. واحد پول:پوند یا لیره    (نشان: LS یا £S)
  4. کد کشور: 963++
  5. کد شهری: 11

برای حمل و نقل عمومی در سوریه توجه داشته باشید :

سوریه به تمام وسایل حمل و نقل مجهز می باشد. پیشنهاد ما این است که برای رفت و آمد از اتوبوس(ارزان) استفاده کنید.

مکان های زیارتی سوریه

مکان های زیارتی تور سوریه زمینی در کشور سوریه کجاست؟

  • –حرم حضرت زینب (س)
  • – حرم حضرت رقیه (س)
  • – قصر العظم
  • – معبد ژوپیتر
  • – الاموي
  • – قبرستان باب الصغیر
  • – غار منسوب به اصحاب كهف
  • – مغاره الجوع
  • – مغاره الدوم
تور سوریه اقساط

احكام و آداب زيارت در تور کربلا زمینی ارزان از تهران

براى تشرف به حرم مطهر معصومين عليهم السلام و در حال زيارت قبور مطهر آنان، اين كارها مستحب است: ۱. غسل زيارت، كه به همين نيت انجام شود و كيفيّت آن با ساير غسل‌ها فرقى ندارد. ۲. با طهارت و وضو بودن. ۳. پوشيدن لباس هاى پاك و تميز و بهتر است سفيد باشد. ۴. عطر زدن و خوشبو كردن خود. بجز براى زيارت حضرت امام حسين عليه السلام كه اين عمل مستحب نيست. ۵. با آرامش و وقار حركت كردن و گام‌ها را كوتاه برداشتن. ۶. مشغول بودن به ذكر، به خصوص ذكر «اللَّه اكبر» و «الحمد للَّه» در حال رفتن به زيارت. ۷. خواندن اذن دخول و اجازه گرفتن براى ورود به حرم. ۸. بوسيدن آستانه و درگاه حرم، ولى سجده كردن جايز نيست مگر آنكه سجده شكر به جهت توفيق اين زيارت باشد. ۹. وارد شدن به حرم با پاى راست. ۱۰. نزديك حرم رفتن، به طورى كه بتواند در كنار ضريح قرار گيرد و خود را به آن بچسباند، در صورتى كه مزاحمتى براى زائران نداشته باشد و سبب اختلاط با نامحرم نباشد. ۱۱. ايستادن در حال زيارت، اگر عذرى ندارد و بتواند بايستد. ۱۲. تكبير گفتن پيش از زيارت، وقتى قبر مطهر را مى بيند. ۱۳. خواندن زيارت هايى كه از معصومين عليهم السلام رسيده است. ۱۴. آهسته زيارت خواندن و پرهيز از صداى بلند. ۱۵. خواندن دو ركعت نماز زيارت، پس از زيارت و هديه آن به صاحب مزار. ۱۶. در زيارت معصومين عليهم السلام مستحب است پشت به قبله و رو به قبر زيارت بخواند. ۱۷. خواندن دعا و قرآن و هديه ثواب آن به صاحب مزار. ۱۸. توبه از گناهان؛ زيرا آن اماكن محل پذيرش توبه است. ۱۹. پرهيز از سخنان ناشايست و لغو و بيهوده و امور دنيايى در آن اماكن مقدس. ۲۰. بيرون رفتن از آنجا پس از زيارت تا جا براى ديگران باشد و از زيارت ملول نشود و شوق زيارت همچنان در دلش زنده بماند. (۱)

-----------------------------------------

منابع📚 ۱- ریحانه کربلا به نقل از . العروة الوثقى، ج ۱، فى الوضوءات المستحبه، ص ۱۹۴، الخامس و فى الاغسال المكانيه و الفعليه، ص ۴۶۲؛ سراج الشيعه فى آداب الشريعه، ص ۲۴۱ و مفاتيح الجنان، آداب زيارت.

تور سوریه ارزان

همه چیز درباره حرم حضرت رقیه در تور سوریه اقساط

حرم حضرت رقیه (به عربی: مسجد السيدة رقية) مسجدی است که در محل آرامگاه رقیه بنت الحسین در دمشق ساخته شده‌است و از زیارتگاههای شیعیان به شمار می‌رود. زائران حرم حضرت رقیه پس از عبور از دیواره های سنگی و بلند مسجد اموی به كوچه پس كوچه های باریك و با صفایی می رسند كه هنوز شكل قدیمی خود را حفظ كرده اند و تاریخ عظیمی را در دل خود دارند. در انتهای این كوچه های تو در تو، گنبد سفیدی كه پرچم سیاه عزا در این روزهای ماه محرم بر فراز آن افراشته شده است، رخ نمایی می كند. زائران با ورود به حرم و گذشتن از حیاط كوچك این آستان مقدس به ضریح مطهر رقیه بنت الحسین می رسند. وفات حضرت رقیه (س) در دمشق حضرت رقیه به همراه ساير اهل بيت امام حسين علیه السلام و زينب كبري سلام الله به اسارت درآمده و در مكانی كنار «باب الفراديس» كه در آن زمان خرابه اي بود ـ استقرار يافت. رقيه در اين زمان چهار ساله بود كه بهانه پدر مي كرد و يزيد لعنة الله دستور داد سر مبارك پدر را نزد او ببرند. چون رقيه آن سر خونين را ديد از غم و اندوه فراوان پس از چند روز وفات يافت. ایشان را كنار آن مكان كه مقبره اي عمومي به نام «مقبره باب الفراديس» بود به خاک سپردند. اين مقبره در شمال غربي محله قديمي دمشق و كنار باب الفراديس قرار داشت. در ابتدا سلاطين ايوبي بر قبر او مقبره ای كوچك ولی زيبا ساختند؛ سنگ قبری كه بر وی نهاده شد از سنگ موزائيک تزئين شده به وسيله عاج و مرمر بود كه اطراف آن را ضريح زيبايی احاطه كرده بود و بر فراز آن نيز گنبد و عمارتي بنا شد.
آستانه حضرت رقیه (س) آمیخته‌ای از هنر و معماری اسلامی محلی و ایرانی
مكان ياد شده كه از همان ابتدا به صورت مسجد و مقبره بود، در سال 1125 هجری مورد بازسازي قرار گرفت و در سال 1323 هجری نيز به وسيله ميرزا علی اصغرخان امين السلطان صدراعظم ناصرالدين شاه دوباره ترميم شد. چون فضاي اين مكان گنجايش زوار را نداشت مرحوم شيخ نصرالله خلخالي درصدد توسعه مقبره و حرم برآمد؛ لذا خانه هاي اطراف را با كمك مردم خَيّرِ محل خريداري كرد ولي عده اي راضي نشدند و به همين منوال باقي بود تا در سال 1363 هجري شمسي به گفته جناب حجت الاسلام فهري زنجاني نماينده مقام معظم رهبري در سوريه، با خريد آن خانه ها و پرداخت چندين برابر قيمت آنها، امر پي ريزي بناي جديد حرم از سوی جمهوري اسلامي و با حضور مقامات سوريه آغاز شد. معماری کنونی حرم حضرت رقیه (س) آستانه حضرت رقیه(س) امروزه از ساختمانی وسیع تشکیل شده است که آمیخته‌ای از هنر و معماری اسلامی محلی و ایرانی است. مساحت ساختمان حرم بيش از چهارهزار مترمربع است كه ششصد مترمربع از آن صحن و فضاي باز است و بقيه را حرم و شبستان آن و مسجد ديگري كه در مجاورت ضريح ساخته شد، تشكيل می‌دهند. صحن مسجد كه گرداگرد آن به صورت ايوانی به اندازه يک و نيم متر مسقف است با ستون های بسيار زيبای سنگي سفيد و به صورت كنگره‌ای ساخته شده اند. گنبد آن به كلی تعويض و بر اساس معماري ايرانی ساخته شده و دوازده ستون مرمرين در داخل حرم آن را نگه داشته اند. گرداگرد سقف و ديواره ها نيز كاشی كاری است.
Scroll to Top
به بالای صفحه بردن